Vesti

Spoga+gafa 2022

Spoga+gafa 2022

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo naše učešće na Spoga+gafa 2022, najvećem baštenskom sajmu na svetu koji će se održati u Kelnu, od 19. do 21. juna 2022. godine.
SALA : 6.1
BROJ ŠTANDA : 040
Radujemo se susretu na našem štandu!
Sajt događaja: https://www.spogagafa.com

Call centar

Call centar

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo o početku rada našeg Call centra. Sa preko stotinu servisnih stanica i nekoliko desetina hiljada raspoloživih delova, Villager pruža podršku i brine o svojim kupcima. Call centar će Vam omogućiti da u svakom trenutku dobijete potrebne informacije o statusu Vašeg uređaja na servisu, tehničke informacije o proizvodima iz našeg asortimana, kao i da poručite rezervne delove.

Ne propustite prezentacije Demo kombija u junu!

Ne propustite prezentacije Demo kombija u junu!

VILLAGER® Vam se zahvaljuje na velikoj posećenosti prezentacija koje je Demo kombi realizovao u mesecu maju. Ukoliko već niste, imaćete priliku da posetite naše prezentacije u narednom mesecu, na nekoliko novih lokacija. Hvala na ukazanom poverenju.

Vaš VILLAGER®

Prezentacije Demo kombija Vas čekaju u maju!

Prezentacije Demo kombija Vas čekaju u maju!

VILLAGER Vam se zahvaljuje na velikoj posećenosti prezentacija koje je Demo kombi realizovao u mesecu aprilu, uz obećanje da ćemo i dalje nastaviti profesionalno da obavljamo posao i ispunjavamo Vaša očekivanja i zahteve.
Ukoliko već niste, imaćete priliku da posetite prezentacije demo combija u narednom mesecu, maju, na brojnim, novim lokacijama.
Hvala na ukazanom poverenju,
Vaš VILLAGER.

Rukometaši Srbije u borbi za plasman na SP

Rukometaši Srbije u borbi za plasman na SP

Rukometaši Srbije uspešno su započeli proces kvalifikacija za Svetsko prvenstvo preuzimanjem inicijative i ubedljivom pobedom nad Slovenijom u prvoj utakmici baraža. Na ovaj način Srbija je trijumfovala i došla na korak do plasmana na Svetsko prvenstvo. 

Raspored prezentacija proizvoda

Raspored prezentacija proizvoda

VILLAGER demonstraciono vozilo, Demo kombi, ove godine svoj put otpočinje u Novoj Pazovi, 15.4.2022. godine. Spremili smo puno noviteta, a za sve ljubitelje klasika, tu su i stari modeli naših najpopularnijih uređaja. Imaćete priliku da se uverite u kvalitet VILLAGER uređaja, uživate u demonstracijama velikog broja proizvoda, kao i da uz stručnu pomoć izaberete uređaj baš po vašoj meri!

 

Top