Vesti

Eima International 2022

Eima International 2022

Čast nam je da najavimo svoje učešće na Eima International 2022, Međunarodnoj izložbi poljoprivednih i baštenskih alata, koja će se održati na sajmu u Bolonji u periodu od 9. do 13. novembra 2022. godine.
 

Spoga+gafa 2022

Spoga+gafa 2022

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo naše učešće na Spoga+gafa 2022, najvećem baštenskom sajmu na svetu koji će se održati u Kelnu, od 19. do 21. juna 2022. godine.
SALA : 6.1
BROJ ŠTANDA : 040
Radujemo se susretu na našem štandu!
Sajt događaja: https://www.spogagafa.com

Call centar

Call centar

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo o početku rada našeg Call centra. Sa preko stotinu servisnih stanica i nekoliko desetina hiljada raspoloživih delova, Villager pruža podršku i brine o svojim kupcima. Call centar će Vam omogućiti da u svakom trenutku dobijete potrebne informacije o statusu Vašeg uređaja na servisu, tehničke informacije o proizvodima iz našeg asortimana, kao i da poručite rezervne delove.

Ne propustite prezentacije Demo kombija u junu!

Ne propustite prezentacije Demo kombija u junu!

VILLAGER® Vam se zahvaljuje na velikoj posećenosti prezentacija koje je Demo kombi realizovao u mesecu maju. Ukoliko već niste, imaćete priliku da posetite naše prezentacije u narednom mesecu, na nekoliko novih lokacija. Hvala na ukazanom poverenju.

Vaš VILLAGER®

Prezentacije Demo kombija Vas čekaju u maju!

Prezentacije Demo kombija Vas čekaju u maju!

VILLAGER Vam se zahvaljuje na velikoj posećenosti prezentacija koje je Demo kombi realizovao u mesecu aprilu, uz obećanje da ćemo i dalje nastaviti profesionalno da obavljamo posao i ispunjavamo Vaša očekivanja i zahteve.
Ukoliko već niste, imaćete priliku da posetite prezentacije demo combija u narednom mesecu, maju, na brojnim, novim lokacijama.
Hvala na ukazanom poverenju,
Vaš VILLAGER.

Top